неделя, 31 март 2013 г.

Изборна секция 2013, Палма де Майорка

Асоциация на българите на Майорка започна набирането на заявления за откриване на изборна секция в Палма де Майорка, за изборите за народни представители на 12 май 2013 г.
 Ето как можете да го направите:
(За да прочетете пълния текст натиснете тук .)
 Български гражданин, навършил 18-годишна възраст към изборния ден включително, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода, който желае да гласува извън страната, може да заяви това не по-късно от 11.04.2013 г. включително (30 дни преди изборния ден) по един от следните начини:
а) в писмена форма чрез заявление по образец (Приложение № 21 от изборните книжа), подписано саморъчно и подадено лично или чрез писмо до дипломатическото или консулското представителство на Република България в съответната държава. В едно заявление може да е вписано само едно лице (За да изтеглите заявлението (приложение Nº21) натиснете тук.)
или
б) чрез електронно заявление през интернет страницата на Централната избирателна комисия. Централната избирателна комисия определя с отделно решение формата, условията и реда за попълване на електронното заявление. (За да попълните електронно заявление натиснете тук.)


Управителен Съвет на
Асоциация на българите на Майорка
''Свети Свети Кирил и Методий''
Asociación de los búlgaros en Mallorca
''Svetí Svetí Kiril y Metodii''

Apdo. de correos 5016
07011 Palma de Mallorca
Illes Balears
http://bulgarosmallorca.blogspot.com.es/

Няма коментари:

Публикуване на коментар