понеделник, 10 март 2014 г.

Предложения за нови членове на УС на АБМ

  Информираме Ви , че въз основа на статута на Асоциацията мандата на сегашния Управителен съвет  изтича през месец март тази година и предстои избор на нов Управителен съвет. 
 Изборът на нов Управителен съвет ще премине по следния ред: до 18 март 2014 г. можете да изпращате вашите предложения за членове на Управителния съвет на електронния адрес на Асоциацията asbumallorca@gmail.com или лично в офиса на ул."Eusebio Estada" Nº48 в Палма де Майорка, всеки петък от 18:00 до 20:00 часа. Можете да представите, както собствената си кандидатура, така и тази на членове на Асоциацията, които според Вас биха работили и допринесли за доброто функциониране и развитието ú. Могат да се предлагат  членове и от сегашния Управителен съвет. 
 Списък с всички получени предложения ще бъде изпратен на членовете на АБМ по електронна поща на 19 март 2014 г. и ще бъде на разположение след тази дата в офиса на Асоциацията на ул."Eusebio Estada" Nº48, Палма де Майорка, всеки петък от 18:00 до 20:00 часа
 Изборът на членовете на Управителния съвет и разпределението на длъжности ще бъде направено на 21 март 2014 г. на Общото отчетно-изборно събрание на Асоциацията.
 Очакваме Вашите предложения!

  Управителен съвет АБМ

Няма коментари:

Публикуване на коментар