четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Среща с евродепутатите Ева Паунова и Владимир Уручев

Имаме удоволствието да Ви поканим на кафе-дискусия с евродепутатите Ева Паунова и Владимир Уручев, която ще се състои в събота, 22 октомври 2016 г., от 10:00 ч. в Първо българско неделно училище "Св. Иван Рилски", Палма (помещаващо се в у-ще CC "Manjón", C/Rovira i Virgili Nº13, Palma).
Ще се радваме да Ви поканим на сутрешно кафе и да проведем една открита и динамична дискусия и да обсъдим актуални теми от България и Европа, ролята на Европарламента, еврофинансиране, както и всякакви други въпроси, които Ви вълнуват.

Ева Паунова работи по теми, свързани с икономическите политики, подкрепа и финансиране на предприемачите, качественото образование, както и вътрешния пазар и защитата на потребителите. В последните три години тя е провела над 10 срещи с българските общности в Мадрид, Сеговия, Валенсия, Хатива, Енгера, Муро де Алкой и околните градове и е открила учебната година в три български училища в Испания.

Владимир Уручев е член на Европейския парламент от 2007 г., а преди това дълги години е главен инженер на АЕЦ Козлодуй. Владимир Уручев е експерт по енергийните теми и работи за изграждането на Европейски енергиен съюз като гаранция срещу петролните и газови кризи, енергийната зависимост и енергийната бедност. В сферата на земеделието той подкрепя малките фермери от планинските и необлагодетелствани региони, както и младите хора, които искат да се занимават със земеделие
.

Моля, потвърдете присъствието си на:
asbumallorca@gmail.com или на събитието във Фейсбук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар